Drogisterij

 | 

Lustopwekkers en Aphrodisiacs

 | 

Lustopwekkers voor hem

<< Vorige - Volgende >>


Venicon for Men erectiepillen, 4 capsules


Venicon for Men erectie pliien, 4 capsules - meer.

Artikelcode: C8717344170451

Venicon for Men erectiepillen, 4 capsules
Venicon erectie pillen voor mannen. 

Venicon werkt erectiestimulerend en potentiebevorderend!. Vele honderdduizenden mannen in Nederland hebben problemen met het krijgen van een erectie. De oorzaak kan van zowel lichamelijke als geestelijke aard zijn. Venicon stimuleert de doorbloeding, verwijdt de bloedvaten naar de penis, maar helpt ook ontspannen. Venicon maakt meer vrijer van je!. 

Arginine is een belangrijk bestanddeel van Venicon. Arginine heeft een werking op de potentie die vergelijkbaar is met de werking van Sildenafil, het hoofdbestanddeel van veel erectiestimulerende producten. Arginine en Sildenafil beïnvloeden een mechanisme in het lichaam dat te maken heeft met stikstof oxide (NO). Stikstof oxide is de chemische stof die de bloedvaten naar de penis verwijdt en zorgt voor erecties. Arginine is hét aminozuur waarmee het lichaam stikstof oxide kan produceren. Sildenafil is een stof die de afbraak van stikstof oxide remt. Arginine stimuleert de aanmaak hiervan. Beide stoffen zijn dus van invloed op hetzelfde mechanisme dat zorgt voor erecties bij mannen. Epimedium Extract is een zeer belangrijk kruid uit de Chinese kruidenleer. Het wordt daar gebruikt om impotentie en frigiditeit te genezen. Yohimbine is een stimulerend middel welke die de libido verhoogt en zorgt voor een betere doorbloeding van de geslachtsdelen. De stof vergroot de bloedvaten van huid en slijmvliezen waardoor de bloeddruk verlaagt en de doorbloeding van de geslachtsdelen verbetert. Werkt erectie stimulerend en potentieverhogend!. Kijk voor een uitgebreidere productinformatie tevens op de verpakking en bijsluiter. Inhoud 4 tabletten. 

Hoofdbestanddelen : L-Arginine, Calcium, Niacine, Epimedium Extract, Catuaba poeder, Yohimbine (Yohimbe Extract 10 %), Japanse Notenboom Extract (Ginkgo Biloba). 
Dosering : Neem 1 à 2 tabletten in met voldoende water ongeveer 30 minuten voor de seksuele activiteit.
Euro 15.95
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook deze productenCopyright Sexshop NakNak