<< Vorige


Power Diet Artichoke Weight Balance 60 caps


Power Diet Artichoke Weight Balance 60 caps- meer.

Artikelcode: C10510009.8

Power Diet Artichoke Weight Balance 60 caps
Power Diet : Artichoke Weight Balance 
Helpt bij afvallen en gewichtsbeheersing.

Kenmerken:
  • Stimuleert gewichtsverlies
  • Ondersteunt de stofwisseling en vetverbranding
  • Helpt bij gewichtsbeheersing 

Artichoke Weight Balance helpt op natuurlijke wijze bij gewichtsverlies en gewichtsbeheersing. Deze unieke capsules bevatten een uitgebalanceerde samenstelling van extracten van artisjok en onder meer guarana. Artisjok stimuleert de spijsvertering en heeft een positieve uitwerking op de stofwisseling en draagt zo bij aan een optimale vet- en calorieverbranding. Artisjok werkt tevens als vochtafdrijver. Dankzij Guarana, een plantaardig ingrediënt dat cafeïne bevat, voorziet Artichoke Weight Balance het lichaam van extra energie, waardoor sneller meer calorieën worden verbrand, als ondersteuning bij het afvallen. 

Hoe werkt het product? 
Artichoke Leaf Powder, ofwel Artisjok, is het actieve hoofdbestanddeel van deze unieke capsules en heeft gewichtsbalancerende eigenschappen. Artisjok wordt van oudsher gebruikt als plantaardig middel om de spijsvertering te verlichten, omdat het de stofwisseling ondersteunt. Zo draagt artisjok op natuurlijke wijze bij aan een optimale vet- en calorieverbranding. Een Artisjok bevat cynarine, een stof die van nature de productie van gal verhoogt. Gal zorgt ervoor dat vetten in voedsel worden geëmulgeerd, waardoor de dunne darm deze makkelijker kan verwerken. Dit helpt het lichaam bij het efficienter verteren van vetten en om meer profijt te halen uit de opname van (door vet oplosbare) vitaminen. Artichoke Leaf Powder werkt tevens als een natuurlijk diureticum ofwel vochtafdrijver, doordat de nierfunctie wordt gestimuleerd. Dit draagt bij aan een verbeterde vochtafdrijving van het lichaam, hetgeen helpt bij afvallen. Guarana is een ander effectief ingrediënt van deze capsules. Guarana bevat een grote hoeveelheid cafeïne en guanine. Deze beide stoffen beschikken over een natuurlijke opwekkende  functie. Zowel cafeïne als guanine is van invloed op het optimaal laten functioneren van het centraal zenuwstelsel, waardoor de eetlust vermindert en de hartslag bevorderd wordt en het energie niveau toeneemt en er sneller meer calorieën kunnen worden verbrand. Dit maakt Guarana een uitermate geschikt hulpmiddel bij het afvallen. Green Tea Leaf bevat voedingsstoffen, waaronder cafeïne, die de stofwisseling stimuleren en zo gewichtsverlies kunnen bevorderen. 

Inhoud 60 Capsules

Ingrediënten per 2 capsules:
  • 200 mg Artisjok blad poeder, 
  • 100 mg Guarana zaad extract (4% cafeïne), 
  • 100 mg Groene thee extract, Capsule( E441), 
  • Vulmiddel: Rijstmeel, 
  • Anti klontermiddel: E572. 

Aanbevolen gebruik Neem 2 capsules met voldoende water in. Neem niet meer dan 2 capsules binnen 24 uur. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. 

Overige informatie Dit is een voedingssupplement met kruiden. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Buiten bereik van kinderen houden. Op een koele, droge plaats bewaren. 
van 21.95  Euro 20.00
Standaard Assortiment


Aantal   Copyright Sexshop NakNak