<< Vorige - Volgende >>


Viagel for Men Stimulerende Gel


Viagel for Men Stimulerende Gel - meer.

Artikelcode: C2602000000646

Viagel for Men Stimulerende Gel
Viagel for Men Stimulerende Gel.

Viagel for Men is een stimulerende gel voor de penis. Het verhoogt de gevoeligheid en maakt de penetratie nog intenser. Na het succes van Viagel for Women is er nu ook Viagel for Men. De heerlijke gel is al immens populair in de Verenigde Staten en is nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. De speciale ingrediënten geven een heerlijk prikkelend gevoel en zorgen voor golven van ultiem seksueel genot. Na de eerste keer zul je merken dat je de gel wilt blijven gebruiken. 

Viagel for Men werkt op basis van een unieke formule. In de levensmiddelenbranche en in pharmacie worden enkele bestanddelen gebruikt om vloeistoffen licht prikkelend te maken. Nooit eerder werden ze toegepast voor uitwendig gebruik ter verhoging van het plezier in seks. Viagel for Men werkt erectiestimulerend. Dankzij het plaatselijk stimulerende effect van de prikkeling stelt het mannen in staat éénvoudiger een erectie te krijgen en maakt het de erectie steviger. Viagel for Men werkt ook zeer goed om een ontbrekende seksuele prikkeling terug te krijgen. 

Viagel for Men is voor mannen van alle leeftijden leuk en spannend om een keer te proberen. Vooral voor diegenen die niet houden van het innemen van tabletten is Viagel for Men een ideaal product. Voor koppels is Viagel for Men een leuke afwisseling om bijvoorbeeld de gel eens door de partner te laten aanbrengen. Zeer partnervriendelijk in tegenstelling tot andere stimulerende gels die niet alleen de penis ongevoelig maken, maar ook de gevoelige plekken van de partner. Viagel for Men is 100 % latex veilig. Seksueel stimulerend, sensationeel prikkelend! 

Specificaties:
  • Inhoud 30 ml. 
  • Hoofdbestanddelen : Arnica, Propylene glycol, Triethanolamine, Oleoresina Capsici, Chloromethylethylisothiazolinone. 
  • Dosering : Breng een kleine hoeveelheid gel op de penis aan.
Euro 13.95
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook deze productenCopyright Sexshop NakNak