<< Vorige - Volgende >>


Urether Vibrator 8 mm dik


Urether Vibrator 8 mm dik - meer.

Artikelcode: TM12063

Urether Vibrator 8 mm dik
Urether vibrator van RVS.

Deze Urether Vibrator is een uro toy voor met name de heren die op zoek zijn naar een geheel nieuwe sensatie. Deze urether vibrator kan ruim 15 cm diep in de plasbuis worden ingebracht en stimuleert je op plekken waar je nog niet eerder bent gestimuleerd. 

Lengte en dikte.  
De Urether vibrator is als volgt opgebouwd. Het onderste deel is ca. 8 mm dik en 9,7 cm lang. Het dikke deel is 7.5 cm lang waarvan 6,5 cm kan worden ingebracht. De dikte van het dikke deel is ca. 13 dik. De Urether Vibrator kan volledig worden ingebracht waarbij zelfs het handsvat kan worden gebruikt. Het handvat is aan het eind voorzien van een ringetje om ervoor te zorgen dat de vibrator niet de plasbuis inschiet. Deze Urether vibrator gebruik 1 AAA batterijen en deze word meegeleverd. 

Gebruik glijmiddel.
Gebruik altijd een steriel glijmiddel zoals instillagel of K-Y steriel bevochtigingsgel. Na gebruik moet de vibrator worden schoongemaakt met een toycleaner en kan de vibrator netjes worden opgeborgen in de meegeleverde beschermhoes. Tip: de vibrator kan ook prima worden gebruikt als clitorisstimulator of als anale toy!

Waarschuwing
Let op : Dit is dus geen standaard sextoy of iets waar je zomaar even mee moet gaan experimenteren. Voordat je deze erotische ervaring goed kan laten verlopen is het handig om er eerst eens iets over te lezen. Wij willen u niet bangmaken of de les lezen, maar interne bloedingen zijn bij foutief gebruik geen uitzondering.

Specificaties: 
  • 100% roestvrij chirurgisch staal
  • Totale lengte 17cm 
  • Body lengte 9,7cm 
  • Dikte body 8mm 
  • Handvat lengte 7,5cm 
  • Handvat dikte 13mm
  • Gewicht 135 gram
van 99.95  Euro 71.50
Standaard Assortiment


Aantal   Bij dit artikel raden we deze artikelen van harte aanCopyright Sexshop NakNak