<< Vorige - Volgende >>


Tenga - Original Double Hole Cup Masturbator


Tenga - Original Double Hole Cup Masturbator - meer.

Artikelcode: TM6939

Tenga - Original Double Hole Cup Masturbator
Tenga - Original Double Hole Cup Masturbator.
Twee gaatjes, dubbel de fun dus voor dezelfde prijs. 

Deze Tenga Double Hole Cup heeft een normale voorkant en een strakke anale achterkant. Altijd al eens willen weten hoe strak anaal kan zijn. Dan is dit dé toy voor jou. Breng je zelf tot een ultiem hoogtepunt met deze zalige masturbator van Tenga. Deze masturbator waar echt over is nagedacht, zal zeker zorgen voor heerlijke stimulatie van je penis op 2 verschillende manieren! 

De Tenga kunstvagina's zoals deze Tenga - Double Hole Cup Masturbator zijn aan de binnenkant voorzien van een realistische en lekkere structuur die wel heel erg dicht in de buurt komt van een echte vagina. 
Alle tenga's zijn standaard voorzien van veel en goed glijmiddel aan de binnenkant zodat je daar niet eerst mee aan de slag hoeft als je even zin hebt in een verzetje :-). De Tenga voelt heerlijk nat en glad aan, en de Japanse bedenkers van het product beweren dat aftrekken met de tenga lekkerder is dan echte sex. 
De Tenga - Double Hole Cup Masturbator moet iedere man geprobeerd hebben. 

Dit product is in principe gemaakt voor éénmalig gebruik. Als je echter een condoom gebruikt (tip !) kan je er vele malen plezier van hebben. De Tenga - Double Hole Cup Masturbator is de ultieme aftrek tool voor mannen.

De binnenkant van de Tenga - Double Hole Cup Masturbator.
Euro 21.95
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ookCopyright Sexshop NakNak