<< Vorige


Suck-O-Mat 2.0 blowjob machine. Top Tip


Suck-O-Mat 2.0 blowjob machine - meer.

Artikelcode: TM14199

Suck-O-Mat 2.0 blowjob machine. Top Tip
Suck-O-Mat 2.0 blowjob machine. 

Dit is alweer de 2e versie van de Suck-O-Mat blowjob machine. Waar de eerste versie nog een behoorlijk kabaal maakte is deze 2.0 versie een stuk stiller. Handig voor mannen die gewoon niet kunnen klaarkomen als er te veel bijgeluiden zijn. De Suck-O-Mat sluit je met een stekker aan op een gewoon stopcontact. Het enige onderdeel met een batterij is de afstandsbediening en de batterij daarvan wordt gewoon meegeleverd. De Suck-O-Mat is mooi gemaakt en zit in een sportief uitziend kastje met een elegant LED display waarop je de snelheid kunt aflezen. De Suck-O-Mat 2.0 is ruim 100% krachtiger dan zijn voorganger. De 60 watt motor levert tot 200 impulsen per minuut. De SUCK-O-MAT 2.0 onderscheid zichzelf door de ongelooflijk realistische en unieke blowjob stimulatie. Je kan de Suck-O-Mat handsfree gebruiken in verschillende standen.

Het gebruik van de Suck-O-Mat.
De Suck-O-Mat heeft verschillende standen of 'gears'. In de eerste stand (first gear) kan je hem met de hand bedienen en bepaal jij welke van de 6 verschillende snelheden het lekkerst is. In stand 2 tot en met 9 geniet je van de 8 vol automatische zuig programma's die allemaal een eigen onvoorspelbaar zuigpatroon hebben om een echte blowjob na te bootsen. Je kan echter op elk willekeurig moment zelf de controle overnemen (was het leven altijd maar zo makkelijk) en de snelheid aanpassen. Perfect als je net op dat punt zit dat je er helemaal klaar voor bent om jezelf leeg te spuiten of als je het juist nog wat langer uit wil stellen om aan je uithoudingsvermogen te werken. De SUCK-O-MAT 2.0 gaat dan automatisch over naar het handmatig programma en houdt de gewenste snelheid vast tot je zelf bepaald dat het tijd is voor de afronding. 

Leuk extraatje.
Op de achterkant van de Suck-O-Mat kast zit overigens een USB ingang om bijvoorbeeld je telefoon op aan te sluiten. Dat lijkt vrij nutteloos, maar als je op je telefoon porno wil kijken terwijl je wordt afgezogen dan is het wel lekker als na afloop je telefoon niet helemaal leeg is getrokken. 

De sleeve enzo..
Behalve de Suck-O-Mat machine is ook de sleeve verder doorontwikkeld. Hij heeft nu stimulerende knopjes aan de binnenkant waardoor het gevoel nog lekkerder is. Tevens is er voor gezorgd dat je de druk op je penis zelf kan aanpassen door de Tight Fit cover net even iets steviger in te drukken waardoor de stimulatie weer een nieuwe dimensie krijgt. De Suck-O-Mat wordt geleverd met een remote control, maar de knopjes voor de bediening zitten echter ook op de bovenkant van het kastje. Tevens wordt er een auto adapter meegeleverd. We weten niet of het gebruik van de Suck-O-Mat in de auto wel zo'n goed plan is, maar als je wil dan kan het in elk geval. Tot slot wordt er een 20 ml flacon Just Glide glijmiddel meegeleverd waardoor het nog lekkerder wordt om van de Suck-O-Mat te genieten. 

Al met al is de Suck-O-Mat voor de liefhebbers van een goeie blowjob en echte must-have

Specificaties:
  • Kleur : zwart
  • Sleeve afmeting 15,7 cm
  • Inbrengbare diepte van de sleeve 11 cm
  • Sleeve diameter 2,5 cm (oprekbaar)
  • Batterijen 1 x CR2032 (included)
  • Materiaal: ABS, TPE, PVC, PP 
  • Gewicht : 5044 g
van 299.00  Euro 279.25
Standaard Assortiment


Aantal   Ander klanten kochten ookCopyright Sexshop NakNak