<< Vorige - Volgende >>


Strap-on Penisverlenger Harnas by Malesation


Strap-on Penisverlenger Harnas by Malesation - meer

Artikelcode: TM10435

Strap-on Penisverlenger Harnas by Malesation
Strap-on Penisverlenger Harnas by Malesation. (de Homeboy). 

De meeste mannen kennen het probleem wel, je wordt tijdens de sex zo opgewonden dat je het echt niet meer in kan houden. Je moet gewoon klaarkomen, het kan niet anders. Als je partner echter net iets langer verwend wil worden of wanneer je partner het net iets dikker wil dan wat jij op dat moment te bieden hebt dan hebben we hier de oplossing voor je. De Malesation Homeboy Penisverlenger en penisverdikker.

Deze penisverlenger / penisverdikker geeft je in een handomdraai een ruime 18 cm lengte en 5 cm dikte. Grote voordeel voor jou:  je kan een stuk langer mee zonder dat je constant je best hoeft te doen om je orgasme in te houden. Je partner zal je er dankbaar voor zijn.

Je gebruikt deze penisverlenger door, voordat de actie echt gaat beginnen, je piemel in de holle stam te stoppen. Gebruik hier een beetje glijmiddel bij want als je penis verder gaat groeien dan 'glijdt' deze er met een beetje smeermiddel gemakkelijker dieper in. Los daarvan is het ook gewoon een lekkerder gevoel voor jou als het van binnen een beetje glibberig is. Als je de gordel eenmaal op maat gemaakt hebt, iets wat je echt moet doen VOORDAT je uberhaupt aan sex gaat beginnen, dan kan je hem tijdens de sex vrij snel omdoen en hoeft dit geen enkele belemmering voor de voortgang van jullie erotisch avontuur te zijn. Hou hierbij ook de buitenkant van de verlenger een beetje glibberig zodat ook je partner er optimaal van kan genieten. Gebruik een van de 7 vibratie programma's om het geheel nog lekkerder te maken.      

Samengevat
  • Penisverlenger
  • 7 vibratie programma's
  • Waterdicht
  • Silicone
  • Licht geaderd
  • 18 cm lang
  • 5 cm dik
Euro 39.95
Standaard Assortiment


Aantal   Deze producten passen hierbijCopyright Sexshop NakNak