<< Vorige - Volgende >>


Scheercreme - Wet Inttimo Kitty en Total Body, 236 ml (M/V)


Scheercreme - Wet Inttimo Kitty en Total Body, 236 ml, Forbidden Fruit - meer.

Artikelcode: TM6418

Scheercreme - Wet Inttimo Kitty en Total Body,  236 ml (M/V)
Scheercreme - Wet Inttimo Kitty en Total Body.

Deze WET Inttimo Kitty en Total Body Scheercreme is in principe speciaal ontwikkeld voor gebruik door dames. Uit eigen ervaring weten we echter dat het ook voor de heren een zalige scheercreme is die super scheert, lekker ruikt en zacht aanvoelt. Inttimo WET Shavecream is dan ook het scheerschuim voor de vrouw (en man) om echt alles te kunnen scheren. Door de speciale formule heeft u geen uitslag meer na het scheren.  De natuurlijke olieën, WET Inttimo is verrijkt met Aloë Vera en Vitamine E,  zorgen voor een zijdezacht resultaat. Door de heerlijke geur van verboden vruchten wordt het scheren nu een echt feest. Als je deze Wet Inttimo Scheercreme éénmaal hebt geprobeerd, dan wil je niet meer anders.

Scheertips: 
  • gebruik alleen je eigen mesjes. Gebruik liever geen mesje waar een ander zich ook mee heeft geschoren. Hierdoor vergroot de kans op uitslag.
  • gebruik geen bot mesje en vervang je mesje regelmatig. We weten dat die mesjes duur zijn, maar uitslag en jeuk is vervelender.
  • zorg dat het te scheren gebied een beetje "soepel" is. Ga bijvoorbeeld eerst is bad of onder de douch en en laat het te scheren gebied een beetje "zacht" worden. Het scheren zal er aanzienlijk door vergemakkelijken.
  • spoel alles echt goed af na het scheren.  
  • verzorg het geschoren gebied na het scheren met een verzorgend product. Tip : babyolie is perfect geschikt.
Niet meer leverbaar
Standaard Assortiment


Aantal   Copyright Sexshop NakNak