<< Vorige - Volgende >>


Perfect Fit Verstelbare Cockring / Penisring, zwart


Perfect Fit Verstelbare Cockring / Penisring, Speed Shift, zwart - meer.

Artikelcode: TM9305

Perfect Fit Verstelbare Cockring / Penisring, zwart
Perfect Fit Verstelbare Cockring / Penisring, Speed Shift, zwart.

Perfect Fit staat voor goede kwaliteit en perfecte materialen. Ook deze Perfect Fit verstelbare cockring voldoet hier helemaal aan en zal je zeker niet teleurstellen. Deze verstelbare cockring kan versteld worden op 17 verschillende maten. Op zijn kleinst is de diameter 4,5 cm en op zijn grootst is de cockring net geen 6 cm. De Speedshift adjustable cockring is gemakkelijk en snel om te doen voor snelle actie wanneer jij dat wilt. De cockring is maar liefst in 17 maten verstelbaar en is gemaakt van zacht maar stevig materiaal.

De Perfect Fit Verstelbare Cockring werkt met een secure lock systeem, wat zelfs met glijmiddel niet los kan schieten. Zorg dat de ring goed dicht zit. De ring zit pas echt goed dicht als je een klik hoort. Ook tijdens het gebruik, terwijl je penis harder en dikker wordt, kan je de cockring gemakkelijk en snel verstellen door middel van  het eenvoudig te bedienen secure lock systeem. 

De perfect Fit verstelbare cockring is veilig te gebruiken met alle soorten waterbased glijmiddel. Schoonmaken doe je met een beetje milde zeep en water. 

Specificaties:
  • 17 verschillende maten
  • Op z'n kleinst is de diameter 4,5 cm
  • Op z'n grootst is de diameter 5,9 cm
  • Zelfs met glijmiddel zal de cockring niet los schieten
  • Veilig met alle soorten glijmiddel
  • Ftalaten en latex vrij
Euro 19.95
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook:Copyright Sexshop NakNak