<< Vorige - Volgende >>


NJOY Eleven RVS Dildo (anaal / vaginaal)


NJOY Eleven RVS Dildo (anaal / vaginaal) - meer.

Artikelcode: TM5541

NJOY Eleven RVS Dildo (anaal / vaginaal)
Njoy Eleven Dildo.

Met de Eleven Metalen Dildo van NJOY haal je een staaltje vakmanschap de slaapkamer in. De Eleven is gemaakt van roestvrij staal en daarom zeer hygienisch en waterproof. De Eleven is ergonomisch vorm gegeven om je het maximale genot te laten beleven. De NJOY Eleven geeft je gegarandeerd dat zalige gevoel in je onderbuik. 

Hoe doet de Eleven dat dan ?
Aan de ene kant heeft de Eleven een dikke gebogen ronde kop die prima geschikt is om je G-spot mee te verwennen. Dit is het deel waar je ook goed lekker snel mee kan penetreren. Door de dikte voel je goed dat er iets in je zit. Aan de andere kan zit een kleinere kop met een geribbelde structuur op de stam die ook weer een hele aparte ervaring geeft. Gewoon een beetje proberen wat voor jou het lekkerste is geeft vaak het beste resultaat. We raden je aan om met de kleine kop te beginnen. De eleven is super veelzijdig, hij is zowel vaginaal als anaal tot grootste prestaties in staat en ook als dubbele dong werkt hij fantastisch. 

Omdat de Eleven van topkwaliteit RVS is gemaakt past hij zich snel aan jouw lichaams temperatuur aan. Je kan deze dildo echter ook voor gebruik verwarmen door deze in een bak met heet water te leggen of juist afkoelen door hem even in de koelkast of vriezer te leggen. Beide mogelijkheden zorgen voor een hele aparte ervaring maar voor wie geen koude staaf naar binnen wil krijgen is het een aanrader om hem even een tikje te verwarmen (mijn persoonlijke voorkeur). 

We raden je aan een goed glijmiddel te gebruiken gewoon omdat dat de ervaring extra lekker maakt. Ook als je van jezelf (bij de ladies) al vochtig bent dan nog voegt een glijmiddel iets extra's toe wat het de moeite waard maakt. Na gebruik raden we je aan de toy schoon te maken met een toy cleaner. 

Specificaties: 
  • Materiaal: Metaal
  • Lengte: 28 cm
  • Diameter bollen: 4,5 en 5,1 cm
van 345.00  Euro 299.99
Standaard Assortiment


Aantal   A match made in heavenCopyright Sexshop NakNak