Sex Toys

 | 

Prostaat Massagers (Male G-Spot)

<< Vorige - Volgende >>


Nexus Glide Male G-spot Prostaat Massager, zwart


Nexus Glide Male G-spot Prostaat Massager, zwart - meer.

Artikelcode: TM4185

Nexus Glide Male G-spot Prostaat Massager, zwart
Nexus Glide Male G-spot Prostaat Massager, Zwart

De Nexus Glide G-Spot-massager is ontwikkeld als een Sex Toy voor mannen. De Nexus Glide stimuleert het gebied rond de prostaat en het perineum. Deze gebieden worden ook wel "de mannelijk G-Spot" genoemd en spelen een centrale rol in het reguleren van de erectie, het orgasme en het ejaculeren. In feite is de mannelijke G-Spot grotendeels verantwoordelijke voor de sexuele beleving bij mannen. 

De Nexus Glide wordt gebruikt om het masturberen lekkerder te maken, maar hij kan natuurlijk ook gebruikt worden tijdens het bedrijven van de liefde. De Nexus Glide is zeker geen sex toy die alleen maar door Gay mannen wordt gebruikt. Steeds meer hetro stelletjes gebruiken de Nexus Glide om de kracht en intensiteit van het orgasme te verhogen. Hetro mannen die wellicht zeggen dat zij de Nexus Glide nooit anaal in kunnen brengen zitten overigens helemaal fout. Met de juiste voorbereiding is het inbrengen een fluitje van een cent. Uiteraard adviseren we je om bij deze toy een goed glijmiddel te gebruiken anders wordt het inbrengen inderdaad niet veel. Met wat glijmiddel en de juiste relaxte atmosfeer zal je merken dat de Nexus Glide al snel zijn plekje gevonden heeft en je kunt beginnen te genieten van een nieuwe en ongekende sensatie.  

Mannen - zowel Gay als Hetro - die de Nero al gebruiken zeggen er het volgende over : "De Nexus Glide zorgt voor meervoudige orgasmes - waarbij je niet per sé klaar hoeft te komen - en welke in minuten durende golven door je lichaam stromen" 

De Nexus Glide is een Smaller model dan de Nexus Nero, maar de Nero Glide heeft wel een GROOT voordeel: hij heeft een gladde stalen ronde bal, welke in het perineum punt is bevestigd, waardoor deze soepeler over het perineum glijdt. Bij de Nexus Glide wordt een handige tool meegeleverd om de ronde bal (rollerball) makkelijk te kunnen verwijderen, waardoor hij eenvoudig schoon te maken en schoon te houden is.

De Nexus Glide is gemaakt van stevig kunststof materiaal en heeft geen hinderlijke naadjes en randjes. Als je na gebruik de Nexus Glide schoonmaakt zal je jaren en jaren pezier van deze heerlijke toy kunnen hebben. Wij vinden dit een echte Topper !
Euro 39.95
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ookCopyright Sexshop NakNak