<< Vorige - Volgende >>


Mystim Electrosex Balldildo Bal(l)zac


Mystim Electrosex Balldildo Bal(l)zac - meer.

Artikelcode: MY46120

Mystim Electrosex Balldildo Bal(l)zac
Mystim Electrosex Balldildo.Massief metalen dildo voor elektrische stimulatie. Gemaakt van aluminium en met de hand gepolijst. Experimenteer met de electrodildo door deze te verwarmen of in de koelkast af te koelen alvorens deze te gebruiken. Het metaal zal de temperatuur lang vastouden en zorgen voor een goed gevoel.Dit product is aan te sluiten op de Mystim elektrosex bedieningsunit.

Specificaties:
  • lengte: 25,0 cm
  • diameter 3,0 cm
  • Materiaal: polished medical aluminium
  • Stekkertype: ronde plug
  • CE goedgekeurd
  • 24 Maanden garantie

Met Mystim Elektrosex Balldildo naar nieuwe hoogtepunten...Door middel van lichte elektrische impulsen kunt u bijna ieder gebied van uw lichaam hevig stimuleren. Hoe u het wilt! Geniet met elektrosex van het onbeschrijfelijke gevoel van de lichte stroomstootjes die zich over uw hele lichaam zullen uitspreiden en u naar een nieuwe dimensie van bevrediging zullen laten leiden.... vibreren is van gisteren! Ontdek uw lichaam opnieuw, experimenteer met de sex toys van de laatste generatie. De elektrosex serie van Mystim zal je naar ongekende hoogtepunten brengen. 

De twee onderstaande filmpjes geven meer informatie. Het eerste filmpje gaat specifiek over dit electrosex artikel. Het tweede filmpje (echt leuk om even te bekijken) geeft algemene info over electrosex. Beide filmpjes zijn zeker de moeite van het bekijken waard.
 

Euro 84.80
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ookCopyright Sexshop NakNak