Volgende >>


Magnetische Tepelklemmen


Magnetische Tepelklemmen - meer.

Artikelcode: TM10295

Magnetische Tepelklemmen
Magnetische Tepelklemmen.

Geef "waardevol metaal" een geheel nieuwe betekenis met deze luxe magnetische tepelklemmen (verkocht per paar). Deze luxe magnetische tepeklemmen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn met de hand tot perfectie gepolijst. De kleine glimsteentjes aan de beide uiteinden maken van deze set magnetische tepelklemmen een echt kunststukje. Het hygiënische metaal is superglad en heeft geen hinderlijk naden. 

De set wordt geleverd in een fraaie en stevige opbergdoos waarin je ze na gebruikt netjes kunt opbergen. Staal is een geweldig materiaal om met warmte of koude te spelen. Zet de tepelklemmen in de vriezer of koelkast als je een koude sensatie wil geven (daar worden de nippels echt keihard van) of plaats ze in een kom met heet water als je ze juist lekker warm wil gebruiken. 

Deze magnetische tepelklemmen zijn eenvoudig schoon te maken met een toy cleaner of warm water, maar vermijd schuurmiddelen om krassen te voorkomen.

English description
These jeweled gems are equal parts art and pleasure. The hygienic metal finish is sleek, nonporous and easy to clean, while the design is body inspired and made to excite. Get just the right squeeze every time and make your nipples perk with pleasure.
van 54.99  Euro 39.95
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook deze productenCopyright Sexshop NakNak