Volgende >>


Lovemachine, Sexmachine - Like a Sexmachine


Lovemachine, Sexmachine - Like a Sexmachine - meer.

Artikelcode: TM9195

Lovemachine, Sexmachine - Like a Sexmachine
Like a Sexmachine lovemachine.

Dit is de Like a Sexmachine lovemachine. Als je partner even van huis is, heb je aan deze super Sexmachine een echte vriend. De Like a Sexmachine liefdesmachine heeft een krachtige motor. De Like a Sexmachine wordt geleverd inclusief 2 verschillende dildo's die op de machine zijn te gebruiken en een recht op en neer beweging maken. Met behulp van de meegeleverde injectiespuit, kunnen de meegeleverde dildo's worden gevuld, waardoor ze - net als een echte penis - kunnen ejaculeren (squirting, spuiten). De vibrator spuit, nadat er op een knop is gedrukt. De dildo's zijn ook los te gebruiken om jezelf heerlijk mee te verwennen. 

Hou je van langzaam of snel? Geen probleem voor deze sexmachine. Je kan hem namelijk traploos instellen, zodat hij tussen de 50 en 300 stoten per minuut maakt. Aan jou de keuze.

O ja, mocht je je afvragen hoe houd ik de sexmachine schoon. Geen probleem: de hoes is afneembaar, zodat deze gereinigd kan worden.

Inhoud van de doos:
  • 1 stevige realistische penisvorm dildo (circa 14 cm lengte en circa 3,5 cm dikte).
  • 1 stevige realistische dildo met stimulatienopjes aan de buitenkant, clitoris- en anaalstimulator (circa 13,5 cm lengte en circa 4 cm dikte).
  • 1 Injectiespuit.
  • 1 Like a Sexmachine

Specicaties
  • Materiaal vibrators: TPE
  • Lengte sexmachine: 44 cm
  • Breedte sexmachine: 
  • Duidelijke gebruiksaanwijzingen in diverse talen

Met de Like a Sexmachine lovemachine haal je een sextoy in huis waar je zeker nog heel erg lang plezier aan zult beleven. 

Keywords: neuk machine, neukmachine, fuck machine, fuckmachine, sex machine, sexmachine, seks machine, seksmachine, liefdes machine, liefdesmachine, wip machine, wipmachine
van 299.00  Euro 259.00
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook deze productenCopyright Sexshop NakNak