Sex Toys

 | 

Sexstoel / Sexbed / Sexkussen

<< Vorige - Volgende >>


Liberator Wedge sexkussen, rood


Liberator Wedge sexkussen, rood - meer.

Artikelcode: TM9744

Liberator Wedge sexkussen, rood
Liberator Wedge sexkussen, rood

De Liberator Wedge is klein en compact maar geeft je alle mogelijkheden om sex te beleven zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. De Wedge is een sexkussen wat je de mogelijkheid biedt tot een aanzienlijk diepere penetratie en daardoor een verbeterde G-spot stimulatie. 

Voor wie het wil is dit sexkussen ook geweldige goed geschikt voor stevige anale sex. En zoals voor alle Liberator sexkussens geldt is het ook bij dit model zeker zaak dat jullie samen op zoek gaan naar alle spannende mogelijkheden die dit kussen jullie biedt. De Liberator wedge kan bijvoorbeel prima worden gebruikt voor beoefeningen van tantra en kamasutra sex. Gewoon proberen dus.

Dit kussen is overigens ook voor individueel plezier van de dames een prima product. Gewoon eens mee experimenteren en je komt er vanzelf achter dat jezelf klaarmaken met gebruik making van dit kussen toch net weer effe anders is. Bij de dames is dit kussen dan ook een absolute favoriet. 

Na een stevige vrijpartij kan de hoes van het sexkussen er trouwens af worden gehaald en in de wasmachine worden gewassen. Wel zo fris.

Specificaties:
  • Lengte: 55 cm
  • Breedte: 18 cm
  • Hoogte: 36 cm
  • Hoes is afneembaar en kan gewassen worden
Euro 95.00
Standaard Assortiment


Aantal   Copyright Sexshop NakNak