Volgende >>


Liberator Wedge sexkussen (jaz), zwart


Liberator Wedge sexkussen (jaz), zwart - meer.

Artikelcode: TM9744

Liberator Wedge sexkussen (jaz), zwart
Liberator Wedge sexkussen (jaz), zwart.

De Liberator Wedge Jaz is klein en compact maar geeft je alle mogelijkheden om sex te beleven zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. De Wedge is een sexkussen wat je de mogelijkheid biedt tot een aanzienlijk diepere penetratie en daardoor een verbeterde G-spot stimulatie. 

Voor wie het wil is dit sexkussen ook geweldige goed geschikt voor stevige anale sex. En zoals voor alle Liberator sexkussens geldt is het ook bij dit model zeker zaak dat jullie samen op zoek gaan naar alle spannende mogelijkheden die dit kussen jullie biedt. De Liberator wedge kan bijvoorbeeld prima worden gebruikt voor beoefeningen van tantra en kamasutra sex. Gewoon proberen dus.

Dit kussen is overigens ook voor individueel plezier van de dames een prima product. Gewoon eens mee experimenteren en je komt er vanzelf achter dat jezelf klaarmaken met gebruik making van dit kussen toch net weer effe anders is. Bij de dames is dit kussen dan ook een absolute favoriet. 

Na een stevige vrijpartij kan de hoes van het sexkussen er trouwens af worden gehaald en in de wasmachine worden gewassen. Wel zo fris.

Specificaties:
  • Breedte : 45 cm
  • Hoogte : 15 cm
  • Afmeting hellend vlak : 36 cm
  • Hoek hellend vlak ca 25 graden
  • Hoes is afneembaar en kan gewassen worden
Euro 99.50
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ookCopyright Sexshop NakNak