<< Vorige - Volgende >>


Leten FAYE 1 oplaadbare tarzan vibrator, licht roze


Leten FAYE 1 oplaadbare tarzan vibrator, licht roze - meer.

Artikelcode: TM13059

Leten FAYE 1 oplaadbare tarzan vibrator, licht roze
Leten FAYE 1 oplaadbare rabbit tarzan vibrator, licht roze.

Dit is de Faye 1 oplaadbare rabbit tarzan vibrator uit de 'LETEN collectie'. Deze oplaadbare vibrator met ruim 10 vibratie standen is zeer betaalbaar, oplaadbaar via USB én van de hoogste kwaliteit. De Faye 1 tarzan vibrator levert een zalige diepe stimulatie en heeft een ergonomisch gebogen design. Samen met de rabbit clitoris stimulator, die perfect de juiste spot op jouw clitoris weet te vinden zal deze tarzan vibi je keer op keer zalig laten klaarkomen. De top van deze vibrator is lekker rond en eenvoudig in te brengen. Hij is geheel glad en voelt super zacht aan. Een mooi detail bij deze rabbit vibrator van Leten is dat het zilveren dopje aan de onderkant kan worden losgeschroefd om de laadkabel eruit te halen die daar zit 'verstopt'. De kabel is dus altijd netjes opgeborgen en kan ook niet zomaar zoek raken.

Overige info
De Leten Faye 1 tarzan vibrator is gemaakt van lichaamsveilige elite silicone met een gepolijste plastic basis. De vibrator skin is glad met een zijde zachte toplaag en hij beschikt over maar liefst 10 krachtige trillingspatronen die je eenvoudig met de druk knop selecteert. Uiteraard is deze Faye 1 vibi stil en hoef je niet bang te zijn dat hij door  de slaapkamer muren heen te horen zal zijn. Je maakt deze vibi eenvoudig schoon met een desinfecterende spray en/of wat lauw warm water en milde zeep. Om het genieten nog lekkerder te maken adviseren we je gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Verder naar onderen zie je enkele van onze suggesties. 

Specificaties
  • Lengte: circa 19 cm
  • Dikte: circa 3,5 cm
  • Kleur: licht roze (zalm roze)
  • Materiaal: silicone/ABS
  • Oplaadbaar via USB-kabel
  • Waterproof

Keywords: oplaadbare design tarzan vibi, oplaadbare roze tarzan vibi, roze tarzan vibrator oplaadbaar, stille tarzan vibrator, krachtige tarzan vibrator, oplaadbare tarzan viberator. 
Euro 37.95
Standaard Assortiment


Aantal   Kijk ook eens naar deze productenCopyright Sexshop NakNak