<< Vorige


Funlenzen, HypnotEyes contactlenzen, Red Spiral


Funlenzen, HypnotEyes contactlenzen, Red Spiral - meer.

Artikelcode: SCHYE21

Funlenzen, HypnotEyes contactlenzen, Red Spiral
HypnotEyes Funlenzen / Partylenzen / Contactlenzen zorgen ervoor dat je ogen er werkelijk superopvallend uitzien. Hypnoteyes contactlenzen zijn geschikt als cosmetische lens. Je gaat er dus niet ineens beter door zien!. Dankzij een gepatenteerde techniek beinvloed deze lens je normale zichtvermogen niet. De HypnotEyes funlezen zijn zachte contactlenzen die gemaakt zijn van Phema (Poly 2-Hydroxymethylacrylaat). HypnotEyes partylenzen worden geproduceerd volgens strenge ISO normen en hebben een CE certificaat. 

Na opening zijn de funlenzen 30 dagen te gebruiken. Er wordt echter aangeraden ze niet te dragen tijdens het autorijden. Als je deze partylenzen dus zo af en toe eens in doet naar bijvoorbeeld een feestje, kan je er heel lang mee doen. 

We raden je aan om de funlenzen/partylenzen/contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing. De funlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies in het Engels.
Euro 35.00

Aantal   
Eros Passion Fruit 150 ml
Eros Passion Fruit 150 ml
Tijdelijk niet leverbaar 0.00


Copyright Sexshop NakNak