<< Vorige


Body Slide Massage bed 156 x 187 cm (met opstaande rand)


Body Slide Massage bed 156 x 187 cm (met opstaande rand) - meer.

Artikelcode: TM9940

Body Slide Massage bed 156 x 187 cm (met opstaande rand)
Body Slide Massage bed 156 x 187 cm (met opstaande rand).

De Body Slide is speciaal ontworpen voor zalige erotische en vooral glibberige body-to-body massages. De body slide heeft stevige opblaasbare randen zodat er geen rommel buiten de massage bak kan komen. Omdat de body slide opstaande randen heeft is deze ook geschikt voor de wildere spelletjes zoals squirting (spuitend klaarkomen) fisting en plassex, waarbij niet je hele bed of de vloer onder de troep komt te zitten. We zouden het bijna vergeten, maar natuurlijk is de body slide ook te gebruiken voor een gewone massage.

Je kunt de body slide massagebak zo vaak gebruiken als je maar wil want hij is gemaakt van zeer stevig, robuust en vooral duurzaam materiaal. Na gebruik is de Body Slide gemakkelijk af te spoelen met wat water en zeep. Je neemt de body slide gewoon mee onder de douche om hem schoon te spoelen.

De Body slide zit verpakt in een zeer stevige draagtas van dik karton, waar je hem na gebruik makkelijk weer in kan opbergen. De bodyslide wordt tevens geleverd met een fles met zeer geconcentreerd glijmiddel. Dit geconcentreerde glijmiddel meng je met water in een emmer om in totaal 5 liter body to body massagegel te maken. Ik zeg doen.......

Specificaties: 
  • duurzaam materiaal
  • 156 x 187 x 16 cm
  • stevige opstaande randen
  • inclusief glijmiddel
van 49.95  Euro 41.95
Standaard Assortiment


Aantal   Copyright Sexshop NakNak