<< Vorige - Volgende >>


3FAP masturbator met 3 verschillende loveholes


3FAP masturbator met 3 verschillende loveholes - meer.

Artikelcode: TM13320

3FAP masturbator met 3 verschillende loveholes
3FAP masturbator met 3 verschillende loveholes.

Als je op zoek bent naar een masturbator die met kop en schouders boven de huidige concurrentie uitsteekt dan is 3FAP echt iets voor jou. De 3FAP masturbator is de eerste én enige masturbator met 3 verschillende gaten op een rijtje om heerlijk van te genieten. Elk van deze loveholes heeft zijn eigen structuur aan de binnenkant en zijn eigen, door jou te bepalen, zuig intensiteit. Je kan dus van gat naar gat hoppen en genieten van de rijke variatie die de 3FAP masturbator je biedt. 

Variatie.
3FAP is het eerste en enige toy die je geeft wat je het liefste wil. Variatie. Van het kutje naar het kontje en van het kontje naar het mondje. Wat jij lekker vindt heeft 3FAP aan boord. Andere masturbators hebben maar 1 structuur of dwingen je om een andere sleeve aan te brengen als je wat anders wil, 3FAP zal je daar niet mee lastig vallen. Snel en soepel glip je van het ene gat in het andere. 3 verschillende binnenkanten, 3 verschillende intensiteiten en dat allemaal in één enkel product.   

Worlds Most Beautifull Vagina contest.
Elk van de 3 loveholes is overigens een levensecht 3D scan van de winnares van de 'Worlds Most Beautifull Vagina' wedstrijd, een wedstrijd die op zoek gaat naar de mooiste vagina op deze planeet. 3FAP heeft crowdfunding opgehaald bij meer dan 500 mannen van diverse plaatsen op aarde die avontuurlijk genoeg waren om eens iets anders en iets spannends te proberen en dat betaald zich nu uit. 

Door het unieke design is 3FAP makkelijk uit elkaar te halen om schoon te maken en te onderhouden. Om 3FAP schoon te maken gebruik je wat lauw warm water en eventueel een milde zeep. Natuurlijk kan je hem ook schoonmaken met een speciale toycleaner die je gelijk kan meebestellen. Voor het aller aller lekkerste resultaat raden we je aan gebruik te maken van een goed gllijmiddel op waterbasis. Ook deze bestel je het beste gelijk mee. 


Euro 99.93
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook


PenisPomp P3
PenisPomp P3
Euro 45.95


Copyright Sexshop NakNak