<< Vorige - Volgende >>


Viagel for Women Stimulerende Gel


Viagel for Women Stimulerende Gel - meer.

Artikelcode: C2602000000530

Viagel for Women Stimulerende Gel
Viagel for Women Stimulerende Gel.

Viagel for Women is een erotisch stimulerende gel voor de vrouwelijke genitaliën. Het verhoogt de gevoeligheid en maakt de penetratie nog intenser. Veel vrouwen gebruiken Viagel for Women voor optimaal seksgenot. Het voelt heerlijk en is leuk om door de partner aan te laten brengen. Direct na het aanbrengen worden de genitaliën gevoeliger en krijg je nog meer zin. Geef je over aan een heerlijk tintelende sensatie!. 

Viagel for women is een erotisch stimulerende gel. Door het aanbrengen van de gel op en rond de clitoris verbetert de bloedtoevoer en ontstaan er afwisselend warme en koude tintelingen. Het verbeteren van de bloedtoevoer zorgt ervoor dat de gevoeligheid toeneemt, de afwisselende tintelingen zorgen voor een extra prikkeling waardoor de vagina vochtiger wordt. 

Viagel for Women verhoogt de sensualiteit en garandeert het vrouwelijke orgasme. Het maakt de clitoris extra gevoelig wat sterke verlangens oproept. Bij stimulatie zal dit een zeer heftig orgasme veroorzaken. Deze intense gevoelens houden een half uur of zelfs langer aan. Viagel for Women zal bij regelmatig gebruik telkens een beter resultaat geven. 

Viagel for Women zorgt niet alleen voor een extra aangenaam gevoel. De frisse geur en smaak maken dat ook orale seks een niet te versmaden onderdeel wordt van het liefdesspel. Intenser genieten en meerdere malen een hoogtepunt bereiken! 

Specificaties:
  • Inhoud 30 ml. 
  • Hoofdbestanddelen : Arnica, Propylene glycol, Triethanolamine, Carbomer, Chloromethylethylisothiazolinone, Mentol. 
  • Dosering : Breng een vingertop gel aan op de clitoris en masseer in.
Euro 13.95
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook deze productenCopyright Sexshop NakNak