<< Vorige - Volgende >>


Strap-on Dildogordel Extra Luxe


Strap-on Dildogordel Extra Luxe - meer.

Artikelcode: L052

Strap-on Dildogordel Extra Luxe
Strap-on Dildogordel Extra Luxe.

Deze kwalitatief zeer hoogwaardige en extra stevige Strap-on Dildogordel is gemaakt van de allerbeste kwaliteit leder en wordt geheel met de hand vervaardigd door ons leer atelier. De dildogordel is eenvoudig op de juiste maat in te stellen door middel van gespen en hij zit echt als gegoten. De dildogordel is leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen : 
  • model L052A is een dildogordel met een dildo naar buiten. 
  • model L052B is een dildogordel met één dildo naar buiten + één vaginaal dildo die naar binnen gericht is.

De dildo die naar buiten toe wijst is 15 cm lang en heeft een doorsnede van ongeveer 3,5 cm. Bij de versie met een extra vaginaal dildo is deze vaginaal dildo 11 cm lang en ongeveer 3 cm dik. Beide modellen zijn van absolute top kwaliteit, maar als we iets zouden moeten aanbevelen dan raden we je zeker aan om de versie met 2 dildo's te nemen. Deze zit tijdens het gebruik namelijk nog net iets steviger ( voor als het er echt wild aan toe gaat). De vaginaal dildo is bij dit exemplaar overigens gemakkelijk los te halen voor als je eens geen zin hebt in extra "vulling". Al met al is dit, welke je ook kiest, een strap-on dildogordel waar je de rest van je leven plezier van zal hebben. 

Bij deze strap-on dildogordel raden we je aan gebruik te maken van een goed glijmiddel op waterbasis. Het zal het genot wat je beleeft aan deze dildogordel er aanzienlijk door vergroten. Maak na gebruik deze toy goed schoon met een desinfecterende toy cleaner en je zal nog jaren lang plezier beleven aan deze super lekkere strap-on dildogordel.
Euro 95.50
Standaard AssortimentAantal   Andere klanten kochten ook deze productenCopyright Sexshop NakNak