<< Vorige - Volgende >>


Sex machine Big Bang Penetrator


Sex machine Big Bang Penetrator - meer.

Artikelcode: TM14191

Sex machine Big Bang Penetrator
Sex machine Big Bang Penetrator.

Dit is de Big Bang Penetrator. Dat is een hele mond vol, maar het is dan ook een hele complete machine om echt elke vrouw volledig te bevredigen. Ook heren die zin hebben en anale actie zijn natuurlijk van harte welkom. Natuurlijk kan je hem samen met een partner gebruiken, maar als de partner even van huis is of als je single bent, heb je aan deze super Sexmachine een echte vriend die altijd voor je klaar staat en je keer op keer zalig laat klaarkomen. 

De Big Bang Penetrator liefdesmachine heeft een krachtige motor (met een draad en een stekker) zodat hij uren lang kan blijven doen wat jij wil. De snelheid bedien je eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. De machine is zeer ruim instelbaar van helemaal laag bij de grond, voor liggende penetratie (kijk even naar de foto's), tot helemaal recht omhoog voor staande penetratie. Alle standen er tussenin zijn dus snel en eenvoudig in te stellen. Zin in op z'n hondjes? Even iets verstellen en klaar is kees. Zin in een lekkere dubbele penetratie? Schroef de meegeleverde adapter erop, plaats de 2 dildo's, pak je glijmiddel en hoppa. De machine wordt geleverd met 2 verschillende dildo's die zowel apart als samen op de machine zijn te gebruiken. Voor de dubbele penetratie is een speciale adapter meegeleverd waar beide dildo's tegelijk op passen. De diepte van de stoot is maar liefst 8 cm. waardoor hij je echt een goed gevuld gevoel geeft.

Hou je van langzaam of heb je het liever vol gas? Geen probleem voor deze sexmachine. Je kan hem namelijk traploos instellen, zodat hij tussen de 60 en 150 stoten per minuut maakt. Aan jou de keuze. De dildo's kunnen rechtstreeks op de stang worden gemonteerd, maar er is ook een stevige 'veer' meegeleverd waardoor de dildo ook nog eens mee kan bewegen met jouw gekronkel. Doordat de machine super compact is kan je hem eenvoudig en netjes opbergen. Hij neemt bijna geen ruimte in.  Je maakt de machine en de onderdelen schoon door ze af te nemen met een beetje warm water en eventueel milde zeep. Goed droog maken na het schoonmaken. 

Specificaties:
  • Vaginale dildo
  • Anale dildo
  • Adapter plaat voor dubbele penetratie
  • Adapter veer voor flexibiliteit
  • Lengte vaginale dildo 18cm
  • Lengte anale dildo 16,5 cm
  • Dildo's gemaakt van ABS
  • Machine gemaakt van edelstaal
  • Gewicht 10761 gram

Keywords: neuk machine, neukmachine, fuck machine, fuckmachine, sex machine, sexmachine, seks machine, seksmachine, liefdes machine, liefdesmachine, wip machine, wipmachine

van 349.00  Euro 319.50
Standaard Assortiment


Aantal   Andere klanten kochten ook deze productenCopyright Sexshop NakNak